kirke, konfirmation 2015 045

J.v.f. sidste menighedsråds møde, kan I her se, at arbejdet er påbegyndt.

Stenene kan findes på kirkegårdens bagerste del, i ly af kirkeskovens træer.
kirke, konfirmation 2015 050

Årets gang på kirkegården:

Robot plæneklipperen går i hi vinteren over.

Der er kommet nye krav fra arbejdstilsynet/arbejdsmiljøloven, hvor kirkegårdens personale ikke længere, må ligge på knæ og lægge gran. Dette har menighedsrådet taget højde for, derfor har
kirkegårds personalet været på kursus i nutidens grandækning.

Har I brug for kontakt med dem, kan I finde dem nede i værkstedet bagerst på kirkegården.

Flere kirkegårdsbesøgende har udtrykt meget positive lovende ord om de nye pyntningsmetoder i grandækningen. Kirkegårdens grandækning har ikke set så godt ud i mange år, som den gør i år.

Tag og gå en tur på kirkegården, der er flot pyntet.

Der er flere steder på landets kirkegårde, hvor hækkene ikke er blevet klippet i 2018. Dette skyldes at der i sommer var en utrolig tørke, og for ikke at “stresse” planterne er hækklipningen mange steder udskudt til 2019. Således også på Burkal kirkegård.

Vedr. de visne udseende hække, oplyser graveren, at de venter til foråret med, at se om de skulle blive grønne igen. Sker det ikke bliver de udskiftet.

Se Årsplan for Burkal Kirkegård her