Begivenheden har allerede fundet sted.

Plejehjems Gudstjeneste

Plejehjems Gudstjeneste

Tirsdag d. 12. november 2019, kl. 14:30
Enggården, Engløkke 30, 6372 Bylderup-Bov, Denmark
Henrik Bo Jacobsen Ninna Madsen

Gudstjeneste Plejehjemmet Enggården

Et plejehjem med hjerterum og fokus på hjemlighed og omsorg i praksis ... hvor der afholdes gudstjeneste 3 gange pr. mdr. med skiftende præster også den tyske.

Gudstjenester på plejehjem

Enggården ligger som en oase ned til Ådalen med marker og får omkring. Her er der gudstjeneste 3 gange om måneden kl. 14.00? Gudstjenesterne er offentlige og åbne for enhver, ligesom alt andet i kirken.

En pårørende siger: der er genkendelse ... Demente ... Det er bevægende at opleve hvordan der glædes når der synges. Nogle synger med ... nogle siger med på trosbekendelsen. Salmerne har en stærk kraft i sig, ligesom brødet og vinen og Fadervor. Dét kan nå ind til beboerne, næsten uanset hvor dårligt de har det. Hvor er det godt. Sådan er det. Når man ikke mere kan komme til kirken, så kommer kirken til én. Til tro, til trøst, til håb og til fællesskab. Vi lever jo, lige til vi dør. Og når vi dør, lever vi for Gud, uanset alder.